Verzending/retournerenVERZENDING MET PAKKETDIENST

Pakketdienst is alleen mogelijk bij kleine hoeveelheden (totaal maximaal 70 kilogram) verdeeld over meerdere pakketten en planten niet groter dan 170 cm. 
Verzending naar alle landen van Europa.

LET OP: De verzending naar alle landen binnen de Europese Unie (behalve Nederland, België en Luxemburg) zijn op eigen risico i.v.m. de langere reisduur van het pakket, dan wel problemen met bezorging door buitenlandse vervoerders. Ontstane schade aan planten of niet geleverde pakketten nemen wij niet voor onze rekening.

U ontvangt via de email een trackingnummer om uw pakket te volgen.

Ook via "Pakje gemak" van PostNL kunt u bijvoorbeeld het pakket bij uw supermarkt in de buurt laten bezorgen. En dit op een van de meer dan 3000 afhaalpunten in Nederland.

Om uw pakket te volgen download u de makkelijke PostNL app hier.

Apple app store  Play Store Google

Wij verzenden de planten in speciale sterke kwaliteit kartonnendozen met dubbele wand. 

NB.
Indien uw bestelling zwaarder is dan 70 kg of planten groter dan 170 cm dan vervalt pakketverzending. Indien u meer planten wilt 
bestellen is het raadzaam de order op te splitsen in twee orders. 
_______________________________________

HERROEPINGSRECHT/BEDENKTIJD

Planten en bederfelijke waar
“U heeft het recht uw bestelling tot 24 uur na ontvangst te annuleren en om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het bedrag op het storneringsformulier gecrediteerd, indien de planten onbeschadigd in ontvangst genomen worden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking binnen 24 uur na ontvangst aan ons geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier inloggen met uw emailadres en in uw account de retouren aanmaken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag op het storneringsformulier binnen 7 dagen terugstorten mits de producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn.”

Plantenvoeding
“U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier inloggen met uw emailadres en in uw account de retouren aanmaken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen terugstorten mits de producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn.”