Verzending/retournerenPAKKET DIENST

Pakketdienst is alleen mogelijk bij kleine hoeveelheden (totaal maximaal 70 kilogram) verdeeld over meerdere pakketten en planten niet groter dan 150 cm. 
Verzending naar alle landen van Europa. U ontvangt via de email een trackingnummer om uw pakket te volgen.

Ook via "Pakje gemak" van PostNL kunt u bijvoorbeeld het pakket bij uw supermarkt in de buurt laten bezorgen. En dit op een van de meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland en 1500 afhaalpunten in België.

Om uw pakket te volgen download u de makkelijke PostNL app hier.

Apple app store  Play Store Google

Wij verzenden de planten in speciale sterke kwaliteit kartonnendozen met dubbele wand. 

NB.
Indien uw bestelling zwaarder is dan 70 kg of planten groter dan 150 cm dan vervalt pakketverzending en blijft alleen de optie "Afhalen" over.


AFHALEN

U kunt zelf uw bestelling afhalen. Wij zorgen er dan voor dat deze netjes klaar staat.
Tijdens het afronden van uw online bestelling kunt u uw voorkeur aangeven voor "Afhalen".
We maken dan een afspraak met u, zodat u uw bestelling kan komen afhalen op ons contactadres in het plaatsje Zeeland (Nbr.).
_______________________________________

HERROEPINGSRECHT/BEDENKTIJD

Elektronica
“U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier inloggen met uw emailadres en in uw account de retouren aanmaken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Planten en bederfelijke waar
“U heeft het recht uw bestelling tot 2 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 2 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier inloggen met uw emailadres en in uw account de retouren aanmaken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen terugstorten mits de producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn.”

Uitzondering maatwerk bloembakken
“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat en kleur volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Uitzondering maatwerk klimaatdoek
“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Plantenvoeding
“U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier inloggen met uw emailadres en in uw account de retouren aanmaken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen terugstorten mits de producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn.”